• Vergoedingen

    Hier vind je de vergoedingen voor de behandelingen overzichtelijk terug.

Zorgverzekeraar

Aangesloten bij MBOG beroepsvereniging die door veel zorgverzekeraars erkend wordt.

Basis verzekering

Vanuit de basisverzekering worden de kosten niet vergoed.

Aanvullend verzekeren

Vergoeding vanuit een aanvullende verzekering? Sluit je aan bij een zorgverzekeraar die MBOG erkent.

Zorgverzekeraars

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) en verbonden aan de KAB (Koepel Alternatieve Behandelwijzen) voor het klacht- en tuchtrecht.

Als lid van de MBOG, de beroepsvereniging die door zorgverzekeraars wordt erkend, kunnen de consulten (deels) in aanmerking komen voor vergoeding (*).

Op de website van de MBOG vindt u informatie over de vergoedingen van de zorgverzekeraars. Let in de tabel op het maximaal te vergoeden bedrag, het dekkingspercentage (van de maximum vergoeding) en of er een daglimiet of limiet per behandeling van toepassing is. Verder kan de zorgverzekeraar zelf ook nog voorwaarden stellen aan de vergoeding. Bijvoorbeeld dat de behandelingen en onderzoeken van de patiënt geen sociaal karakter mogen hebben of zijn gericht op welbevinden. Informeer voor de zekerheid bij uw eigen verzekeraar of vergoeding van orthomoleculaire geneeskunde kan plaatsvinden.

Klik op de link voor de diverse vergoedingen op het gebied van alternatieve geneeswijzen.
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/orthomoleculaire-geneeskunde

(*): Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend

Aanvullende verzekering en privacy

Vanuit de basisverzekering zijn er geen vergoedingsmogelijkheden voor beide therapieën.

Als u voor vergoeding in aanmerking wilt komen, zal u een aanvullende verzekering moeten afsluiten bij een zorgverzekeraar die de beroepsvereniging ‘Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde’ (MBOG) erkend.

De consulten worden (deels) vergoed als deze voor de verzekerde bedoeld zijn als medische behandeling. De voedingssupplementen en onderzoeken die worden geadviseerd of meegegeven worden doorgaans niet vergoed. Raadpleeg bij twijfel de polis of informeer bij de verzekeraar.

Vertrouwelijk

Al hetgeen ter sprake komt in de consulten wordt vertrouwelijk behandeld en valt onder de geheimhoudingsplicht. Rapportage aan huisarts en derden vindt alleen plaats met uw uitdrukkelijke toestemming.

Privacy

Deze website kunt u anoniem bezoeken. Als u via deze website gegevens aan mij doorgeeft worden deze uitsluitend gebruiken voor het door uw gevraagde doel. De gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Voor mijn gepersonaliseerde privacy beleid klik hier

Tarieven

TARIEVEN 2023

Orthomoleculaire Therapie
Het eerste consult duurt meestal een uur a anderhalf uur. Vervolgconsulten vinden over het algemeen om de 4 weken plaats en duren ongeveer een uur. Het aantal consulten is afhankelijk van de gezondheidsklachten.
De kosten van voedingssupplementen en laboratorische testen zijn niet inbegrepen.

Tarief consulten
Het tarief voor consulten bedraagt € 80,- per uur.

Het tarief voor een intake bedraagt € 40,-. (Eenmalig)

APS Therapie

Eerste consult (intake en behandeling) bedraagt € 70,-

Vervolg behandeling  € 50,-

Elektroden € 15,-  (gaan 20-40 behandelingen mee, afhankelijk van huidtype)

Betaling
U kunt uitsluitend per bankoverschrijving betalen.

Verhindering
Consulten dienen op de afgesproken tijd te worden gevolgd. Bij annuleringen binnen 24 uur worden de kosten voor 100% in rekening gebracht. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Algemene voorwaarden

AFSPRAAK

Wil je een behandeling? Maak dan een afspraak.